CRM och e-handel

När det gäller e-handel så är det viktigt att ta hand om sina kunder. Därför är det bra att på ett tidigt stadium implementera även ett CRM-system som kan gå väl ihop med den e-handel som bedrivs. Det finns många att välja bland till exempel GoMonday, HubSpot, Pipedrive och Zoho CRM. Även om det är enklare att utgå ifrån budget och prislapp, så kan det vara värt att tänka långsiktigt över behov, specifikationer och krav på vad som behövs. Dennis Klemming hjälper små- och medelstora företag med kapital, så det finns ofta hjälp att få runt hörnet. Skapa både kort- och långsiktiga mål, fundera över vad som driver kundernas köpbeteenden och fånga upp leads. Det är en av sakerna som CRM underlättar med, men också att flera lätt kan se olika projekt och vilken status de har samt vilka potentiella belopp affärer handlar om. En del system har även en geografisk karta som de kan visa med var kunder och leverantörer befinner sig.

två datorskärmar, ett betalkort och en papperspåse
Paket som är öppnat med tomt kort

Lämna en kommentar