Sveriges största e-handlare

Att e-handeln skulle öka var alla experter eniga om men att det skulle ske så fort var det få som visste. Corona fick oss att snabbare lämna den fysiska världen. Vi hade såklart även tidigare sökt lediga jobb läkare online, eller bokat resor men under pandemi ökade exempelvis livsmedelsförsäljningen kraftig. Vilka är då Sveriges största e-handlare. Listan med topp fem ser ut enligt följande; dustin.se, nelly.se, boozt.com.se, apotea.se och Tingstad.se. Känner du till dessa fem och har du handlat någon vara hos dem? Som nu ser är det en blandad kompott av företag som toppar listan.

Kvinna hosnenav svergies största e-handlare.

 1. Dustiin.se
 2. Nelly.com
 3. Boozt.com
 4. Apotea.se
 5. Tingstad.com
 6. Adlibris.se
 7. Bygghemma.se
 8. Mathem.se
 9. Jollyroom.se
 10. NA-KD.com
 11. 24mx.se
 12. Komplett.se

Lämna en kommentar