Allt om Svea betallösning

Svea är ett svenskt finansbolag som ägnar sig åt en rad olika tjänster inklusive fakturering och inkasso. I denna artikel kommer vi dock fokusera på deras smidiga betallösning som främst riktar sig mot e-handlare. Det är en skräddarsydd betalningslösning som kan anpassas efter varje enskild webbutik. En fördel är att den kan anpassas både för B2B och B2C. Själva tjänsten erbjuder flera flexibla lösningar som privatkunder redan är bekanta med. I dessa ingår direktbetalning, faktura och delbetalning. Som företagare behöver du inte erbjuda samtliga alternativ utan endast de som passar dina kunder. Programmet är så smart att det själv räknar ut vilka betalsätt som är populärast i en viss webbutik. Därför är det en bra lösning för många som driver företag.

Fördelar med Svea Checkout

Svea betallösning har många fördelar men den största är nog att kunderna har så många valmöjligheter. Ofta vill man variera sina betalsätt beroende på vad och vart man handlar. Är det en lite mindre summa är det ofta smidigast att betala allt på en gång. Är det en större summa kan det vara bättre att delbetala. När man kommer till kassan kommer samtliga valmöjligheter upp och det är bara att klicka på den som passar bäst. Sedan följer vidare instruktioner. Ytterligare en fördel är att det är så enkelt att använda. Som kund får du tydliga instruktioner om hur du ska göra. Alla som har handlat på nätet tidigare kommer att känna igen sig. Det är en tjänst som både är enkel att använda som slutkund och som företagare. Skulle du vilja erbjuda den i din nätbutik är det bara att kontakta en säljare. Då kommer denne hjälpa dig med allt och sätta upp själva betalningslösningen till dig. Det gäller även dig som redan har en etablerad webbshop som redan erbjuder andra betalningsmetoder.

Sveas betallösning

E-handeln fortsätter att öka hela tiden och särskilt i rådande omständigheter med pandemin. Svea e-handel är snabba med att anpassa sig efter utvecklingen och kan erbjuda dig det senaste lösningarna. Att de dessutom är en stor och etablerad bank är ytterligare ett plus. Om du som företag vill bli kund hos dem kan du snabbt bli tilldelad en säljare. Denne kan guida dig till de lösningar som passar bäst för just ditt företag. På deras hemsida finns kontaktuppgifter direkt till varje säljare och lite mer om deras profil. De ger dig inte bara en tjänst, de ger dig också rapporter om vad som händer i handelsvärlden vilket kan öka din försäljning. De har alla hjälpmedel för att du ska lyckas så bra som möjligt. Om du letar efter en pålitlig betalningstjänst med flera alternativ till din webbshop har Svea alltså många fördelar. Om du vill testa hur det går till att göra ett köp har de en simulator på hemsidan. Då ser du hur enkelt det är för dina kunder att handla av dig med den betalningsmetod som de föredrar.

Betallösning för B2C och B2B

Svea har betalningslösningar som fungerar både till B2C och B2B. Du kan alltså anpassa Svea Checkout helt efter ditt egna företag. De flesta är nog bekanta med denna betalningslösning om de någon gång har handlat på nätet. Kunderna kan lägga till produkterna i din webbshop och sedan gå vidare till kassan. Oavsett vilken metod de använder är de garanterade säkra betalningar där alla deras uppgifter är skyddade. Bra och säkra betalningsalternativ är trots allt A och O när det handlar om att driva en webbshop. När de kommer till kassan får kunden välja om gör sitt köp som privatperson eller företag. Då går det alltså även skriva in organisationsnummer. Beroende på om köparen fyller i sitt personnummer eller inte får de tillgång till flera betalsätt. Det beror på att Svea alltid gör en kreditupplysning innan de godkänner faktura eller delbetalning. Annars är det endast möjligt att betala med kort eller Trustly. Det sistnämnda är en populär svensk betalmetod som många redan är bekanta med. Om du använder dig av Trustly loggar du bara in via din bank och väljer konto.

Mer om Svea bank

Svea är som tidigare nämnt ett företag som levererar mycket mer än betalningslösningar. De är en bank, de driver inkassoärenden och mycket annat. Du kan när som helst bli kund i Svea bank om du känner du att du vill utöka ditt samarbete med dem. Då finns det också en företagsbank och en bank för privatpersoner. Svea driver också Payson betalningslösning som fungerar ungefär på samma sätt som. De säger själva att deras mål är att få företag och privatpersoner att växa och nå sina mål. Därför har du alltså stora möjligheter att utveckla din webbshop tillsammans med deras betalningslösning. Något som underlättar är att du har kontakt med en personlig säljare som alltid finns tillgänglig för rådgivning och tips. Det kan till exempel röra sig om att du vill lägga till Svea delbetalning som ett alternativ för dina kunder. Kom ihåg att alla deras tjänster kan skräddarsys efter just dina behov. Du känner dina kunder bäst och vet vilka betalsätt de föredrar att använda. Som privatperson är det också tryggt och säkert att använda Svea när du ska handla på nätet.

Läs mer om betallösningar