Sveriges största E-handlare

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En snabb titt på listan över Sveriges största e-handlare visar att det är hemelektronik och kläder som toppar listan.

  1. Dustin / Dustin Home
  2. Boozt.com
  3. Cdon.com
  4. Adlibris
  5. Ellos

Hela listan finns att läsa på e-handel.se

Hemelektronik är en perfekt kategori för e-handel. Du kan läsa på och jämföra produkter i hemmets lugna vrå. Ska du köpa en TV så får du den hem till dörren och slipper släpa på stora otympliga kartonger.

Idag är det väldigt enkelt och smidigt att beställa hem kläder till sitt eget privata provrum. Den stora utmaningen för e-handlare i klädbranschen är den stora mängden returer. Det är vanligt att man köper hem flera storlekar för att sedan behålla den som passar bäst.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]